GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ONSDAG

/ onsdag, 09 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så förbannat förvirrad när det gäller dagarna. Hela veckan har varit kaos i hela mitt huvud när det gäller vad det är för dag!

Hursom helst. Som vanligt har jag jobbat, som jag kommer att göra hela maj och sen har jag träffat min älskling på kvällarna!
  Igår jobbade jag, åkte in till danscompagniet för att möta upp Alex då han repade med teamet. Jättekul att se alla igen och kul att smygtitta lite på numren också! Sedan blev det några ord med en trött Jonas innan han åkte hem. 
 

Imorse vaknade jag upp hemma hos Alex och vi gick upp väldigt väldigt tidigt. Vi skulle in till dansskolan och öppna till en av alex elever Rosalia som skulle spela in en reklamfilm.
  Det blev en heldag på dansskolan tills jag skulle åka till jobbet igen! Jo juste vi svängde förbi den nya OnePiece butiken också, oj så fint det är! Jag älskar det och gah jag längtar bara så mycket till framtiden!

Hursom helst. Nu ligger jag så trött i sängen och tittar på tv. Vilket jag gjort sedan jag kom hem från jobbet, ska snart krypa ner i sängen!
Imorgon börjar jag klockan 15, så skönt. Men såklart en stängning igen. Sedan blir det antagligen rep med Sacha på kvällen, kommer vara en väldigt trött Carro imorgon också!

Ta hand om er!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP