GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ONSDAG

/ onsdag, 11 april 2012 / Publicerad iBlogg

herregud hur kan jag vara så förvirrad över dagarna! Haha orkar inte..

Hursom helst. Hoppas allt är bra med er? Med mig är det bra, lite trött så sveper kaffe innan jobbet, strax blir det en lång jobbdag fram till halv 8. Egentligen är det ju inte så långt eftersom man börjar sent men när man slutar så sent så känns det som hela dagen endast har bestått av arbete.

Igår åkte min älskling på turné igen och han är inte hemma förns Söndag!? Herregud skjut mig. Har ju inte ens dans denna vecka så kan ju inte sysselsätta mig med det så länge heller.. Herregud!
Menmen vi hade iallafall en jättemysig gårdag då vi for runt överallt. Behövde verkligen ledigheten igår efter en lång arbetsdag på annandagpåsk helt själv.
  Vår långa resa över Stockholm igår började från jakobsberg till Haninge för att hjärtat skulle hämta ut sitt legg + pass, därefter in till stan och äta mumsig lunch. Sedan till Hammarbysjöstad och New era kläder skulle hämtas till Alex, sen till Onepiece och mysiga dräkter, till centralen och lämna grejerna i skåp, möta upp christoffer och därefter blev det lite vin, öl och cider på East. Därefter var det bara att vinka av hjärtat när han skulle åka iväg.

En lång dag helt enkelt igår! Men mycket mycket mysigt!
Snart kanske det förövrigt blir lite förändring i mitt liv, åh jag skulle vara världens lyckligaste om det blir så! Mer får ni veta när allt börjar bli lite mer  säkert!

Ha en underbar dag nu!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP