GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Om skolan

Välkommen till SCANDINAVIAN DANCE ACADEMY (SDA)

Scandinavian Dance Academy är en av Stockholms absolut främsta dansskola inom kommersiell dans. Dansskolan startades, ägs och drivs av kända profiler inom artist och dansbranschen. Vi ger ALLA chansen att få sina drömmar uppfyllda. Är din dröm att kunna dansa loss på festen med coola steg eller att bara utvecklas och bli en bättre dansare? Är din dröm att satsa helhjärtat och bli en proffesionell dansare? Vad du än har för mål med dansen så har vi det som passar just dig!

På Scandinavian Dance Academy är allting möjligt!!

SDA erbjuder dansklasser för alla. Vi har klasser för er som aldrig dansat tidigare till proffsklasser.

Alla kurser vi erbjuder på SDA är öppna för alla. Det krävs inga inträdesprov eller andra tester. Det är bara att du hittar den eller de kurser som passar just dig. Sen är det bara att du anmäla dig och kör igång.

Skolans vision bygger på kärlek till dansen och musiken. Gemenskap är något vi satsar stort på. Bli en i gänget på Scandinavian Dance Academy och låt oss ge dig en garanterad upplevelse fylld av överraskningar och en massa dansglädje.

Scandinavian Dance Academy erbjuder dig som elev möjligheter att kunna utvecklas från den du är idag till den du vill vara i framtiden. Vi jobbar enbart med de bästa lärarna och koreograferna detta land kan erbjuda. Alla våra lärare kommer från eliten inom sina stilar och vi jobbar hela tiden med att utveckla skolan samt skapa nya och roliga upplevelser för våra elever.

Vi ses!!

Mvh
Scandinavian Dance Academy

SDA

Bilder på dansskolan

TOP