GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

OM JAG KUNDE SKRIKA

/ tisdag, 10 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Ja då skulle jag göra de väldigt högt just nu. Jag ooorkar inte!! Jag fick ytterligare ett prov idag, jag förstår inte lärare? Varför ska de va så svårt att sätta allt lite tidigare. Jag hinner verkligen inte med. Nu är det så att morgondagen har kört ihop sig ordentligt för mig. Jag behöver verkligen plugga för att jag har nationella på torsdag, men jag ska repa imorgon också. Nu väljer jag bort skolan, har suttit och funderat på hur jag ska göra hur länge som helst men nu har jag bestämt mig. Dansen får gå före den här gången för nu klarar jag snart inte av skolan längre. Jag har suttit och pluggat hela helgen och ändå räcker det inte?! Ohh får ångest av det här men vafan man måste väl få ha kul också. Jag hoppas att jag klarar skolan ändå och jag får plugga ihjäl mig så fort jag får tid! Så andas sandra 😛 Behövde skriva av mig lite. Nu blir det plugg jättesnabbt innan jag drar in till träningen. Puss <3

Längtar bort..

Leave a Reply

TOP