GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

NY VECKA!

/ måndag, 02 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Helloo underbaringar! Helgen har varit fullspäckad med roligheter! I fredags var det som sagt mösspåtagning och det var riktigt kul. Dock kom vi bara på fjärdeplats med vi är nöjda ändå efetrsom att det betyder en femteplats i utspringet. Efter mösspåtagningen blev det snaps med min lilla söta klass. Där träffade man massa man kände och det blev full rulle måste jag säga. Ingen var nog nykter där och det va riktigt gött! Efter snaps åkte jag hem för att äta och sedan åkte jag tillbaka igen haha! Sedan mötte jag upp min pöjk och åkte hem till honom.

På lördagen var det upp tidigt och plugga som gällde. Sedan var det 20-års fest hos Dennis. Vi hade sjukt kul och det var trevliga människor jag inte träffat på ett tag 🙂 Det blev kanske lite mycket av det goda vilket resulterade i att jag ramlade ner för en trappa och stukade foten. Och det i sin tur ledde till att jag inte kunde dansa igår :/ Iaf..lördagen slutade hemma hos mig med Anton.

På söndagen skulle jag pluggat matte, men det blev sängen hela dagen istället, jag va inte så jättepigg! Sedan åkte jag in och träffade mina fina teamisar och det var filmning för club-play och massa bra korre med alex. Dock kunde jag ju inte vara med, men min fot börjar faktiskt repa sig nu:)

Idag har det varit skola. Stannade även efter skolan i 3 timmar och pluggade. När jag var klar med hela arbetet så försvann det, puts veck. Jaaa, jag har gråtit floder haha! Det ska vara inne imorgon men det sket sig totalt, riktigt surt må jag säga.

Jaja skitsamma, ikväll är det skiva som gäller, Lisas skiva! Imorgon är det min! 😀

Puss på alla fina! <3

Leave a Reply

TOP