GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

NY VECKA, NYA TAG

/ måndag, 19 september 2011 / Publicerad iBlogg

Hej alla fina! För en gångs skull är jag glad att det är måndag! Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet, nu börjar jag få in allt jag lärde mig förra veckan och det fungerar riktigt bra! Så nu blir det nog på samma sätt hela veckan och nästa vecka ska jag lära mig ännu mer, yääää!:D

Nu sitter jag i allafall på bussen på väg hem från dansen. Vi hade en riktigt nice klass med valdes! Den gillades skarpt 🙂

Det blir inte så roliga inlägg nu när jag inte har tid att skriva hemma. Men jag sja försöka skriva när jag kan. Jag kan lägga upp bilder nån dag på några smycken jag köpte idag efter jobbet.

Nu ska jag hem och sova, imorgon blir det jobb och sen hem till pojkvännen så ingen uppdatering då troligtvis.

Hoppas ni haft en bra start på veckan! Kärlek<3

Leave a Reply

TOP