GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

NY VECKA

/ måndag, 04 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Nu är det en ny vecka, nya tag och ny energi!
Veckan kommer bestå av en dag ledigt och då ska jag mysa med min mamma hela dagen! Jag skulle vilja gå ut och festa lite också, använda mina älskade Lita Spike som jag knappt hunnit använda! Fan.

Igår var förövrigt ingen bra dag och jag är trött på att det alltid slutar på samma sätt. Jag fick stå i kaoset på jobbet helt själv och skulle egentligen slutat vid 15 och det blev istället klockan 17:30. Inte så kul alls! Blev riktigt arg faktiskt.

Idag har jag vaknat på fel sida. Ibland blir jag bara helt tom och matt i hela kroppen. Däremot fick jag sova ut, vilket var skönt!
Har precis ätit en jättegod frukost och ligger kvar i sängen och tittar på Topmodel, jag börjar inte jobba förns 16:00 idag. Så onödigt men vafan skönt ändå, tänkte åka upp lite tidigare för att shoppa lite granna!

Hur ser er vecka ut?
Kärlek!

Leave a Reply

TOP