GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

NY VECKA

/ måndag, 04 juli 2011 / Publicerad iBlogg

Imorgon är det Måndag och en ny vecka, en vecka med massor av händelser. Nästan iallafall!
Jag har haft en underbar helg, trots att inte Alex har varit här. Första gången vi var borta länge från varandra och vi klarade ju faktiskt det galant:)
Igår Lördag så var det en underbar dag med shopping tillsammans med mammsen, tack för en fantastisk dag igen fina mamma!
Kvällen bestod av utgång tillsammanss med haninge brudarna. Det är verkligen inte ofta vi ses så det var ju grymt att träffa alla igen. Det var PURE som gällde och där träffade jag också finaste Niklas. Senast jag träffade honom var på studenten så härligt att se hans glada leende igen! 🙂

Idag har jag varit igång! Var och hälsade på mormor, åt tårta och drack kaffe. Längesedan jag var och hälsade på henne så det var verkligen dags. Härligt att hon fortfarande kände igen mig trots att hon är riktigt gammal nu och att hon blev så glad över att se mig och Danne!:)
Nu på kvällen kom min älskling hit. Åh så underbart att träffa honom igen:)

Imorgon är det arbetsintervju som gäller, är riktigt nervös faktiskt! Men jag får göra så gott jag kan så får det bli som det blir! Sedan blir det firande med lite middag hos farmor som fyller år imorgon och sedan rör jag mig till älsklingen!
Men ett litet inlägg imorgon är ju inte omöjligt!
Puss på er!

One Response to “NY VECKA”

  1. Nicole säger: Svara

    Ooooj va vacker du är!!!!!

Leave a Reply

TOP