GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MYCKET FIN HELG!

/ söndag, 15 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Hejhej alla fina, hoppas allt är super med er! Med mig är det mycket bra, dock väldigt trött men annars är det gött!
Har haft en riktigt bra helg, en lugn helg! Som ni vet var det jobb igår, efter jobbet åkte jag hem och fixade mig för att sedan möta alex och åka hem till syster hans där alla gulliga människor befann sig! Vi kollade på Eric såklart, jävlar vilken populär kille alltså, haha riktigt grymt gjort Eric! Stolta är vi idag, helt sjukt att det gick så bra trodde aldrig att Sverige hade en sådan chans numera.

Idag blev det tidig uppgång för mig och Alex. Gud vad underbart det var att träffa honom igår! Men idag var det Seans inspelning som stod på schemat. Och det är just där vi har spenderat hela dagen, riktigt roligt! Inte nog med att låten faktiskt är bra och sätter sig direkt så kommer videon vara riktigt rolig! mycket skratt bjöd denna dag på, underbart!

Nu ska jag mysa med min bebis som jag tvingade med mig hem. Sedan blir det kanske lite lite plugg ikväll, men vi får se hur det blir med det! Bilder från dagen kommer senare!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP