GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MÖSSPÅTAGNING

/ lördag, 30 april 2011 / Publicerad iBlogg

Igår var en av de bästa dagarna som jag har varit med om någonsin. Gud vad lycklig jag var!!
Det var alltså mösspåtagning igår, känslan av att sätta på sig mössan var otrolig – fyfan vilken härlig/underbar/ fantastisk känsla.. Efter lite tal och sång drog hela vår klass till SNAPS, vi hade verkligen tur och fick bord så alla fick plats. På SNAPS spenderades hela min kväll och alla underbara fina människor kom också. Mötte alla söta studenter man känner, kramades och hade det trevligt! Fick många fina timmar tillsammans med klassen!!

Efter mycket häng på SNAPS drog jag och Fanny och käkade. Haha det var verkligen en underlig känsla att inte vara helt nykter på dagen, haha! Hursom helst det blev tillbaka till SNAPS igen och därefter åkte jag och Alex till Entourage ttillsammans med Sean, Jonas och Baloo. En riktigt rolig kväll, dock hade jag ångest för jag skulle upp och jobba imorse, men det löste sig väldigt bra trots att man verkligen mådde som man förtjänat hela dagen idag!

Efter jobbet idag blev det middag hos farmor och farfar som firar guldbröllop. Och nu är jag hemma, ska ta det lugnt innan jag ska in och ”fira” valborg och Leos födelsedag tillsammans med de fina!

Leave a Reply

TOP