GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MINA ÖGON SVIDER

/ tisdag, 16 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Jag är så himla trött. Det har varit en lång dag idag och imorgon blir den ännu längre, det känner jag!
Det är full rulle nu inför öppningen av Espresso house i haninge centrum, gud så fint det blir men det är så himla mycket kvar att göra! Vi öppnar på Torsdag och imorgon är alltså sista dagen, det är så mycket så det är bara att kötta på. Men det klarar vi, det är jag säker på! Jag är lite nervös inför öppningen också,det kommer vara panik för att göra allt så perfekt som möjligt!

Kanske ska gå över till dansen? Öppet hus var en succé så mycket människor det var där, herregud!Det gick inte ens att ta en klass, men det är ju underbart! Kommer bli en grym termin för oss alla:)
Hursom helst. Samtidigt som det är massor av jobb som står på spel så är det att planera the voice konserten på lördag som gäller också. Just nu är det förvirrande, men jag hoppas att morgon dagen bjuder på lite rep och klarare inför Lördagen!:)

Hoppas ni har underbara dagar!
Kärlek

Leave a Reply

TOP