GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MIN STUDENT – den lyckligaste och sorgligaste dagen

/ lördag, 11 juni 2011 / Publicerad iBlogg

I torsdags tog jag studenten, och herregud jag finner inga ord! Jag vill bara tillbaka, det är det bästa jag någonsin varit med om – det var så himla underbart varje sekund!!
Champagnefrukosten blev bäst, det var en överraskning till oss alla och det höll till på GONDOLENS takterass, herregud det kan ju inte bli bättre? Sjukt fin utsikt och vi hade det så underbart hela klassen när vi satt och drack, taggade och skrev i varandras mössor. Därefter var det samling i vitabergsparken med alla lärare och studenter, lärarna hade fixat allt så jävla bra och det var jätteroligt. När vi var här fick vi reda på vilka som har vunnit utspringsjakten och fick därmed springa ut först, och vilka blev det? JO SPEO8E alltså min klass!! Vi fick springa ut först först först från skolan, och herregud vad glada vi var över detta, så underbart!
Sedan blev det mysig lunch i skolan och fotografering, lite senare var det dags att springa ut. HERREGUD VILKEN KÄNSLA! alex sprutade confetti på vår klass när vi kom springade och det var så fint! Vi stod och skrek och hesa på scenen min klass och vi vägrade gå ner, åh underbart!

Senare blev det flakåk! SÅ JÄVLA ROLIGT! Våra 72 flak öl gick verkligen åt på två timmar och jag tror inte jag har haft så roligt på länge som jag hade på flaket, det var underbart!!
Senare vart det mottagning där alla finaste människor var på plats. Hela kvällen var underbart med alla fina och massa mat, dricka och presenter. Jag och mina älskade grabbar som var med på slutskivan stannade kvar hos mig länge innan vi tog taxi in. Väl på slutskivan var det roligt,  lite mycket folk och sen sista timman bestod bara av tårar. Hela vår klass,, verkligen ALLA stod och storböla, det var hemskt!

Studenten var min lyckligaste dag men samtidigt den sorgligaste. Jag kommer alltid känna en skum känsla i hela kroppen nu de kommande dagarna.. Det känns så hemskt, och så fort jag tänker på det blir jag helt tårögd. Jag har förlorat min klass, fina vänner och en hel trygghet. Fyfan! Samtidigt som man känner att det är skönt, men nu är det nästan bara jobbigt. Så till alla er, njut av varje sekund i gymnasiet!!

Leave a Reply

TOP