GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MIDSOMMARDAGEN

/ lördag, 23 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er! Hur mår ni? Slitna efter gårdagen?… Inte jag iallafall! 
Sitter hemma hos Alex nu och väntar på pizzan som han har åkt iväg för att handla, ja man måste ju äta pizza liksom!

Hade ni en bra midsommar?
Min började med jobb då, dött som fan så riktigt onödigt att ens ha öppet.. Sedan blev det bara åka hem och fixa sig. Ellinor kom till mig så vi satt på altanen och drack vin och käkade chips. Sedan kom föräldrarna hem och det väntades middag efter några timmar, blev mycket vin och drinkar där emellan.
När vi väl började vår tur tog vi först ett stopp hos Emma, ett glas där och lite ord med fina människor och sedan drog vi till Ellinors killkompis som hade en stor fest. Kändes som jag var 15 igen och var på hemmafest, det var mycket unga tjejer där och gamla killar som gjorde allt för att de skulle följa med dem hem. Ja intressant att se faktiskt!
Valde att inte vara kvar allt för länge och rörde mig in mot stan i en taxi till medis. Blev en runda på SNAPS till stängning med Alex och hans vänner, sedan blev det hem till honom och alla sov kvar här.

Känner mig nöjd med gårdagen, hann med mycket och det blev mycket vin men inte för mycket! Mår ju prima idag så det är skönt, dock lite trött men det är ju man alltid!

Imorgon är det dags att gå tillbaka till verkligheten, jobb hela dagen men nu ska jag bara njuta av min enda lediga dag!:)

Ta hand om er !
All kärlek!

Leave a Reply

TOP