GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Måste säga…

/ söndag, 18 september 2011 / Publicerad iBlogg

att satan vad tiden går fort!! en vecka…ish… går så sjukt fort, vet att jag inte är direkt den som skriver så mycket på bloggen.. Skärpning Max!

Hursom helst, dagens breaking klass var jätterolig, jag och Jamalde rockade loss och eleverna är riktigt grymma för att vara på nybörjar nivå. Så för er som fortfarande tvekar på att testa, DON’T!! Kom och ta en breaking klass!!

Veckan som kommer, ojojoj säger jag bara! Börjar 8.15 imorgon med modernt, sen är det full rulle i skolan ända fram till 18, sen slutar man! Kul liv?… Njae, det är ju kul och dansa, men att vara i skolan i typ 10 timmar är kanske inte alltid det roligaste… Och detta har jag gjort i snart tre år… what the flock lixom… menmen, vad gör man inte om man ska söka vidare till P.A.R.T.S eller någon annan skola…Ja juste, efter sista året på gymnasiet så är det meningen att man ska ha så mycket kunskap inom modern-nutid/ klassisk balett så att man kan söka till Operan här i Stockholm, eller en Opera ute i världen. Och för oss moderna-nutida dansare så ska vi ha så mycket kunskap så att vi kan söka till ett kompani.. Problemet är att man har inte det… så man måste söka vidare till en till utbildning i europa för att få tillräckligt med kunskap så man kan söka till ett kompani… Så borde de inte vara om det ska vara en yrkesförberedande utbildning. För när man har gått ut så är man proffitionel dansare… vilket inte stämmer heller, problemet med denna skola är att det är ingen träning för att träna individuellt och hur man ska utvecklas som bäst, utan att det ända vi får lära oss är att arbeta i grupp… visst, om man är i ett kompani så jobbar man i grupp, men för att komma in i ett kompani så behövs mycket mer än just bara kunna arbeta i grupp, så det har/är jättemycket som händer i våran skola på de sättet så att vi ska kunna utveckals så vi har samma nivå som de andra skolor har i europa! Aja, nu är det dags för film!

PEACE!

Leave a Reply

TOP