GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Måndag morgon…..

/ måndag, 16 januari 2012 / Publicerad iBlogg

Yo, här om dagen så var det Stero goes HYPE på göta källare och Jamalde spelade denna kväll. Kvällen var riktigt grym, det började med att vi kom dit runt strax efter elva tiden. När vi väl kom dit så började några av oss värma upp för battle time!

Så när vi hade varit där ungefär en timme så började vi med battle. Då var det Black team vs Red team. Black team bestod av mig, Louie och Anton. Båda de två är två riktigt grymma lockar/poppar och hiphop new style dansare. De vi mötte var Victor från Grounded, Mario och Maele. Deras namn talar för sig själva! Det var en riktigt grym stämmning när körde och publik var med från start till slut. När vi väl var klara så var det bara att njuta av en riktigt good time där! Annat folk som vi träffade där var Alex, Steve, Sandro och massa andra grymma dasnare!

Just nu sitter jag i bilen på väg till Norrköping för att se till så att en musik video blir klar. Musik videon kommer att släppas i Mars och jag har varit koreograf till artisterna samt bakgrunds dansarna! Så nu när vi stannar nästa gång så ska jag väl hinna att köpa något litet att köpa =)

Peace!

Leave a Reply

TOP