GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MÅNDAG?… EHH TISDAG!

/ tisdag, 08 november 2011 / Publicerad iBlogg

Gud var säker på att det var Måndag idag, men icke icke! Tisdag då, en dag närmare helgen, jag längtar! Helgen är ju fylld med massor av roligheter, men mer om det när vi börjar närma oss!

Har haft en väldigt bra helg iallafall, som har bestått av både dans på lena PH, jobb och utgång. Härligt det!
Igår började terminen igen efter lov. Jag spenderade min danstid (ja jag har till och med danstid) på the voice faktiskt, vi hade möte med Bianca och sen tog jag en klass med henne efter, tyckte att det kändes viktigt och det var så galet bra som vanligt!

Nu ska jag snart åka till jobbet. Blev överlycklig igår kväll när jag såg att jag började 15. Stänger dock, vid 19:30 och idag måste jag lägga på ett jävla kål för jag vill inte missa baletten ikväll! Jag ska klara det!!

Nu får ni ha det underbart så ses vi snart igen!
Kärlek!

2 Responses to “MÅNDAG?… EHH TISDAG!”

  1. Nicole säger: Svara

    Heeeej Carro!!!! =) Var det du som var med och dansade med Eric Saade på fotbollsgalan? Den tjejen i röd topp som kom in lite snabbt var nämligen riktigt lik dig =) Kraaam på dej!

  2. Carro säger: Svara

    Heej! Ja det är några stycken som trott det faktiskt, men nej det är inte jag! Dock är hon från House of Shapes, men icke är det jag 🙂

Leave a Reply

TOP