GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MÅNDAG

/ måndag, 18 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Länge sedan sist! Väldigt länge sen, mer än en vecka!
Denna vecka har gått väldigt fort kan jag säga och har haft tillfällen att skriva men verkligen inte orken. Istället tar vi en summering!

Förra veckan bestod av mycket arbete. Både på Espresso House och OnePiece. Gött med pengar helt enkelt! Så vitt jag vet så umgicks jag med min  kärlek på kvällarna! Jo vi var på Bio en dag iallafall..
Veckan tickade på och det blev Torsdag, skulle bara jobba Lördagen i helgen så visste att det skulle bli en mysig helg att se framemot!

Hursom helst det blev Torsdag. Bestämde med Ellinor att vi skulle ut till Sture eftersom vi båda var lediga på Fredagen. Jag kom så långt som till Gullmars. Kände på bussen att jag började må fruktansvärt illa och hade väldigt ont i magen. Hann ner till torget på gullmars och där spydde jag rakt ut (ursäkta för informationen).
  Blev ett långt stopp i gullmars med många kräkanfall, hehe. Därefter satte jag mig i en taxi hem. Ja jag hade alltså blivit matförgiftad.
  Hela Fredagen och Lördagen låg jag inne och spydde, hade feber och mådde helt enkelt skit. Hungrig var jag fast kunde varken äta eller dricka. Detta var värsta någonsin, jag hatar verkligen att må illa! 
 

Efter ingen mat på flera dagar och många kilon lättare mådde jag mycket bättre  igår. Trots att jag är otroligt matt i kroppen (äntligen börjar energin komma tillbaka). Så igår for jag och mammsen till  mormor på hemmet och hälsade på henne, därefter tog vi en shoppingrunda i Skärholmen, hitttade fina grejer och lite shopping mår man alltid bättre av!

Idag har jag varit och sprungit ärenden och jobbat på Espresso House. Känns som man inte jobbat på jättelänge för att man har varit ledig hela helgen.

Nej nu orkar jag inte mer!
All kärlek till er!

Leave a Reply

TOP