GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MÅNDAG

/ måndag, 07 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
När jag vaknade upp imorse av ett ryck så hade jag verkligen för mig, ” idag är det Onsdag, imorgon Torsdag” – vafan snackar alla för skit på facebook och säger att det är måndag. Men nej ja idag är det måndag och det är en ny vecka som väntar.

Idag sov jag ut riktigt ordentligt. Jag gick upp vid halv 12 och det var så skönt! NU har jag haft en mysig morgon med massor av kaffe och tv-titttande. Snart ska jag röra mig uppåt mot jobbet, fram till 20:00 jobbar jag idag. Ja skjut mig gärna!
Jag hatar att jag verkligen inte får ta del av denna underbara värme och sol som skiner utanför. Själv står man inne varje dag, herregud! Hoppas ni tar vara på solen iallafall!

Igår fick jag lite perspektiv på hur min månad ser ut. Ja jag har en dag ledig i maj, hör ni!? EN DAG! Plus att jag lämnat in tre dagar då jag inte kan jobba pga. showen, men ändå en jävla dag.
Någonting som är skönt med dessa mega pass är självklart den feta jävla lön jag kommer få i Juni, haha! Mohaha jag ska shoppa! Fast och andra sidan kan jag shoppa för lönen i maj och spara det som kommer i juni. Jaja det blir nog bra!
Men sedan är det faktiskt positivt att jag alltid börjar sent, visserligen är det stängning men hellre sova ut på morgonen!

Jaja nu blev det mycket tjaffsande är! Ni följer väl mig på twittter och insta?! Jaa!

2 Responses to “MÅNDAG”

 1. Mea säger: Svara

  Åååå var roligt med en show!!!! Finns det någon möjlighet att du lägger upp någon bild eller kanske tom video från när du dansar på house of shapes 😉 *blink, blink*

  Förresten dansar du något alls för the voice street dance team??

  Ha en härlig kväll fina du! 😀 Kraaaam <3

 2. Caroline Bjurgard säger: Svara

  Hej! Bilder kommer garanterat komma nu när det är showdagar och liknande, eller skall iaf göra ett försök! Dock har jag valt att inte vara med så mycket i showen men ska göra mitt bästa!
  Kram!

Leave a Reply

TOP