GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MÅNDAG!

/ måndag, 06 februari 2012 / Publicerad iBlogg

Idag skulle jag egentligen varit ledig, men istället ska jag åka iväg och jobba i Tyresö centrum. Ska bli intressant, de använder maskiner som jag växte upp med på EH men som jag absolut inte kan hantera längre. Haha!
Men får träffa fina Alejandra som lärde upp mig på EH i Tyresö, åh det ska bli mysigt. Jobbar många timmar i tyresö idag, 12:30 till stängning. Trött tjej ikväll!

Imorse ångrade jag verkligen att jag tackade ja till jobb. Var så satans trött, men nu efter två koppar kaffe känns det kanon!

Sitter och lyssnar sönder Loreens Euphoria, herregud vad jag älskar den! Är så glad att jag hittade den på internet, för att de har ju stängt av allt på youtube. Bleev så glad när det fanns på ett ställe!
Men på tal om melodifestivalen. Jag och alex satt hemma i soffan med familjen och hejade på våra vänner. Sean var ju riktigt duktig, låten sättter sig direkt på hjärnan och numret var sjukt roligt. Väldigt grymt gjort Jonas som koreograf och Max och Jamalade, ni var så söta!
Dock kan jag inget annat än att säga att loreen var överlägsen, herregud vilken bra artist och låt!

Nu måste jag röra mig! Ni har väl inte glömt att terminen börjar på The voice idag? Hoppas ni går dit och rör på er, riktigt härligt!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP