GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Make up is Art!! here u have some insperation for your party make up!

/ onsdag, 16 juni 2010 / Publicerad iBlogg

En av mina stora passioner är make up. Jag älskar allt med smink från penslar, borstar, läppstift, ögonskuggor, eyeliners, cremer och alla hemligheter som smink kan göra. Något mer jag vill göra än att  bara jobba som dansare är att bli make up artist någon dag. Men tyvärr har jag inte råd att ta en kurs just nu. Vill man ta en bra kurs som make up stors el face  på 5-8 veckor så kostar det runt 16.000 om inte mer.  Och det här jag tyvärr inte råd med. Men i stället för att hänga läpp så började jag googla o youtuba en heldel på nätet o hittade en tjej som har inspererat  mig och lärt mig mycket om smink, olika looks o tekniker.

Hoppas ni gillar det! Love /suzi

One of my biggest passions is make up. I love everything about make up from brushes, lipstick, eyeshadows, eyeliners cremes and all the secrets make up can do. Something more i wanna do then be a dancer is to be un make up artist one day. To take a good education for make up store  or face 5-8 weeks cost up to  16.000 kr. Unfortunately i dont have that money to pay. Insted of giving up my dreams i stared to google and youtube everything about make up and there i found my new big insperation who learnd me alot about  make up, different looks, and tekniks.

enjoy! love /suzi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cu11K_hw3aU[/youtube]

Leave a Reply

TOP