GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MÅÅÅNDAG

/ måndag, 02 maj 2011 / Publicerad iBlogg

En ny dag! Gör allt för att denna vecka ska gå riktigt fort faktiskt! Nu i trean känner man verkligen av att man inte orkar vara i skolan en sekund till, särskilt när det absolut inte händer någonting där! Jag har haft det väldigt lätt i hela trean och det har nästan inte varit något slit alls om man jämför med många andra skolor för, måste tacka Jensen att de faktiskt gjort ett sådant bra system så att man slipper ha tusen miljarder kurser i slutet av trean!

Hursom helst. Nu sitter jag faktiskt och pluggar, det är som en chock när man har mycket att göra när jag annars bara kan dansa hela kvällarna. Italienska redovisning imorgon och skulle göra vad som helst för att strunta i detta!

Menmen jag tänker positivt och ser framemot imorgon kväll istället. Då är det dags för Sandras skiva och jag får träffa massor av underbara människor, är så glad att jag har så fina runt mig varje dag!

Nu ska jag se till och bli klar med italienskan, sen får ni ett annat inlägg som lär vara intressantare än min skolgång!

Leave a Reply

TOP