GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LYCKA LYCKA LYCKA

/ tisdag, 19 april 2011 / Publicerad iBlogg

Igår hade jag en helt underbar kväll tillsammans med Alex och hans familj, fick träffa hans fastrar som kommit hem och även hans farbror, jättetrevligt! Satt och mös hela kvällen allihopa och åt massa mat och godis!

Imorse var det tidig uppgång för oss då alex undervisar nästan alla klasser på campet och idag följde jag med honom och tog klasserna. Fan vad underbart det var, så jävla roliga danser och det var sjukt jävla najs alltså! Hiphopen var verkligen underbar, gaaah jag dör! Min kille är duktig han!!
Efter campet åkte vi in till stan och alex hämtade två nya onepiece från butiken, kul för han! (haha han var som ett litet barn) sen så tog vi en efterlängtad klass i solen, mysigt!

Nu är det dags för mig att göra klart den sista uppsatsen på detta lov, sedan behöver jag inte göra någonting annat förutom att njuta!
Kärlek till er!

Leave a Reply

TOP