GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LÖRDAG

/ lördag, 30 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Ännu en  Lördag då man sitter och ska upp till jobbet. Snälla skjut mig! Jag vill verkligen inte. Plus att jag kommer stå i kaos helt själv och detsamma gäller imorgon, detta funkar verkligen inte! Våra arbetstider suger, nu vill jag bara skita i Espresso House och satsa fullt på glitter!

Sitter iallafall och äter macka med kaffe och tittar på SYTYCD, mycket mysigt! Önskar att jag kunde ligga här i sängen hela dagen..
Hade iallafall en jättemysig gårdag. Min vän Åsa hade ju födelsedagsfirande, så det blev femkamp (mitt lag vann såklart), därefter middag och massa med vin. Det var en riktigt rolig kväll med massa vin, prat och lekarna var så roliga. Dock fick ju jag ta det lugnt med drickat eftersom jobbet väntade idag, känner mig som en gammal kärring nuförtiden!
  Kom iallafall i säng redan vid halv ett så det var riktigt skönt faktiskt. Har sovit  riktigt gott inatt och det var skönt att slippa vakna klockan 07:00 av klockan, äntligen lite sovmorgon!

Just nu undrar jag också vart min pojkvän håller hus, han har inte svarat på sms och mobilen är avstängd.. Tror inte han sitter på flyget hem redan, menmen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, sova tidigt (så som jag känner nu iallafall) och bara mysa, förhoppningsvis med pojken då!

Ha en underbar helg!
Kärlek!

Största önskan idag är att vara på P&L och se den bästa live igen, men icke!

Leave a Reply

TOP