GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LÖRDAG

/ lördag, 02 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Tror jag är nog den enda i hela världen som sitter hemma och har varit inne på facebook hundrasjuttiomiljoner gånger, och jag måste lära mig att det faktiskt inte uppdaterad varje sekund… Väldigt synd dock.

Hursom helst. Intill mig ligger min pojkvän och sover, det har han gjort sedan 20:00 ungefär så det är ju verkligen några timmar. Jag undrar vad han egentligen gjorde igår, tror att de där några drinkarna var rätt många ändå. Jaja kul för han!

Som vanligt händer ingenting annat än jobb i mitt liv. Däremot arbetade jag på OnePiece butiken idag och det är ju lika roligt som vanligt, älskar att jobba där och önskar att mina timmar var varje dag där istället.
Imorgon blir det jobb igen, då på Espresso House. Inte lika kul tyvärr, det där med rutiner. Men vafan, det är cash och cash is king. Så ska inte klaga!

Förhoppningsvis går framtids planerna verkligen framåt nu, får se om ett tag. Men nu har man någonting att se framemot. Och det gör jag för kommande vecka också då jag ska ha en hel dag med mammsen: Spa, lunch och Shopping – det vi är bäst på helt enkelt!

Ha en fortsatt trevlig Lördag!
All  kärlek!


2 Responses to “LÖRDAG”

 1. Nicki säger: Svara

  Hej fina Caroline!!! =)
  Har du några roliger planer inför sommaren?? :):) Ska du fortsätta på HoS till hösten?? Ha en underbar söndag och tack för alla fina inlägg =) Kraaaam

 2. Caroline Bjurgard säger: Svara

  Hej!
  Sommaren för mig ser väldigt oklar ut, jag vet att jag kommer jobba så in i helvete bara! Men självklart vill jag hitta på något roligt, tror det blir en sista minuten med pojkvännen och sedan blir det nog en liten tripp till älskade Helsingborg också!:)

  Angående dansen nästa termin är jag fortfarande osäker hur jag ska göra. Men jag tror att jag kommer fortsätta så det ser ut nu, trivs väldigt bra men får se om det dyker upp några andra erbjudanden!

  Hoppas du får en fin dag! Kram på dig!

Leave a Reply

TOP