GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LÖRDAG

/ lördag, 10 mars 2012 / Publicerad iBlogg

Hejhej!
Idag har jag samlat  mina krafter för att snart röra mig upp mot haninge centrum, hade lovat söta kakan att komma förbi under mina tre lediga dagar men har inte lyckats tidigare än nu. Så nu hoppas jag att hon blir glad!

Igår var det utgång som gällde då. Först var det Sturecompagniet/V, inte alls kul faktiskt. Tror jag är för ung för stället eller nått, bara äckliga gamla bratz gubbar. Nej inte min stil alls! Därför togg jag mitt förnuft till fånga och gick till nype där alla sötnosar var, björn fyllde år så alla var runda om fossingarna. Det  var kul!
Ingen fortsättning på kvällen blev det, första gången någonsin vi itnte går vidare. Alex ,behövde hem och sova tyckte jag, för idag är det en allt för lång dag för honom stackarn!

Japp mello kväll ikväll. Kul om man hade fått rocka scenen själv, men det lär ju aldrig hända. Hursom helst, missa inte min snygging i öppningsnumret med Saade. Kan lova er att det är så galet, gaaah!
Själv håller sig tummarna på Loreen och Danny. Alltså känns ju nästan som man är lite tvungen attt heja på Danny även fast Loreen är WOW!

Ojoj carro måste springa!
Hej och Hå!

Leave a Reply

TOP