GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Lite tips om höst/vinter kläder för er killar :D

/ fredag, 29 oktober 2010 / Publicerad iBlogg
Hej! Igår va jag på Mouli presale fest på Pub varuhuset och det fanns mycket sköna höst/vinter kläder för oss killar. Jag minns när Vermond började med kläd idén för ca fem år sedan nu och sponsrade mej när jag jobbade med artisten fabricio faniello, ni minns väl whisle song :). Det har verkligen gott bra för de och man kunde inget annat än pay my respects och vara närvarande igår. Här går thomas härrenstam loss på skjortorna,hahah

Am happy today!

Vermond lite trött efter en hård dag och kväll 😉

Vermond, grundare & ägare av MOULI

Folk minglade runt och handlade en hel del, samtidgt som det delades ut öl,vin och sprit. Kanon Organic vodka va huvud sponsoren denna kväll och lanserade sin nya vodka samtidigt.

Mouli Buffé Bord

 Själv fick jag tag i denna sköna hoodie, stil ren och bekväm med en orange knapp nedantill som detaljerar designen. Am glad 🙂

Mouli hoodie

Jag blir alltid inspirerad av klädder och deras design, det blev jag inte mindre utav igår. Då och då kommer jag att lägga in lite mode tips till er killar, hur ni kan kombinera olika out fits…kom ihåg, det gäller att våga and after all, its just clothes folks 🙂 One Love!! Nej…. nu ska jag gå och dansa…peace!!

isse

Mouli presale fest

Leave a Reply

TOP