GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LES TWINS så egna man kan bli

/ onsdag, 19 januari 2011 / Publicerad iBlogg

Hej!

Les twins är så tvillingbröder från Paris som dansar som dom verkligen vore 1 person. Det finns hur mycket som helst klipp på dom på youtube.

Jag hittade ett interessant klipp här på dom som jag ville visa er. Det som ja tycker är interessant med dom o denna showen är att många saker dom gör är ju bara såååå konstigt o jävligt fult. Men när dom gör det så ser d bara så grymt ut på nått sätt. Dom är verkligen helt fantastiska o egna på alla sett o detta inspererar mig att att hitta min egna stil o utveckla der jag har o kan. Hoppas ni oxå blir inspererade! ENJOY! =)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_XLGYxeL1iQ&NR=1&feature=fvwp[/youtube]

One Response to “LES TWINS så egna man kan bli”

  1. safisha säger: Svara

    Hey Jag är inte minst interesserad Av dans det är underbart hur les twins rör på sig och dem rör sig verkligen konstgt på nåt sätt men underbart .. dem missar verkligen ingen ton av musiken Kola klippen ”twins criminals”

Leave a Reply

TOP