GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LEDIGHET

/ onsdag, 16 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Ja det stämmer faktiskt! Jag är ledig denna helg från jobbet, känns ju faktiskt underbart! Dock kommer det vara väldigt full rulle ändå, har show på H.O.S så mycket mycket att göra. Är dock inte med så mycket som ni vet eftersom jag knappt har tid, men ska bli riktigt kul ändå! Dock är det väldigt oklart just nu och jag är faktiskt lite rädd för denna show, känner mig väldigt osäker!

Förstår inte varför jag har världens energi just  nu!? Som antagligen kommer försvinna alldeles strax och det är väl bra så man får sömn.
Men det har varit en väldigt lång dag idag. Hade förövrigt ledigt från EH också, men det var upp tidigt och åka och fixa fransarna klockan 09:00, blev redan klar efter en timme så då åkte jag in till Östermalm och satte mig på EH med en kaffe och läste tidningen. (Vuxet det lät då..) Hursom därefter klockan 12:00 började jag jobba på OnePiece, en väldigt seg dag men det är ju hur kul som helst! Underbara människor man jobbar tillsammans med också, åh vad jag gillar detta!
Efter jobbet blev det direkt till dansen och repa lite, längesen jag var där men det blev ett litet  snabbt rep innan tjejerna skulle in och repa med Benke. Åh önskar att jag kunde varit med mer ändå, uppträda är ju det bästa!

Hursom helst. Sova var det, det är dags att sova nu. Imorgon blir det rep på H.O.S från 09:00- 22:00., Mycket dö-tid för mig också i och med att jag inte är med på alla nummer, menmen det löser väl sig!
All kärlek!


Leave a Reply

TOP