GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LÄNGRE DAG ÄN VÄNTAT

/ torsdag, 25 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Ja som rubriken lyder så blev min dag lite längre än väntat! Imorse åkte jag hem från baby rätt tidigt och började söka jobb direkt. Sedan vid 14 tiden var det dags för föreläsning som höll på ett tag!

När jag kom hem var det bara att lämna av allt och dra vidare igen för då bestämde jag mig för att möta upp Carro och Amir för att åka och titta på Alex när han dansade bakom Saade på grönan idag. Shit vad duktiga dom var! As grym show, bra koreografier, alla dansare var bra, Eric också, aa allt var bra 😀 efteråt hade jag tänkt att åka direkt hem men vi hängde kvar ett tag och pratade lite, checkade in turné bussen ouuufff haha! Shit 😀 sedan skulle jag följt med vidare men ångrade mig, jag ska upp tidigt och söka jobb imorgon och min klädsel kändes inte rätt haha! Men tack för idag fina ni!

Nu sitter jag på bussen och är snart hemma. Hoppas du har haft en bra dag! Kärlek till er <3

Leave a Reply

TOP