GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

LÅNGA DAGAR

/ måndag, 06 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Igår var en riktigt lång dag och väldigt rolig, innehållsrik och underbar! Fick mig att fundera riktigt mycket, inse saker men bortsett så var  den underbar.
När vi hade kommit fram till Stockholm var det snabba puckar i taxin till bigbrother huset, där spenderade vi hela dagen. Jag och Amir var som små barn, vi försökte smita in i huset hela tide, haha riktigt roligt.. Känns lite coolt att jag faktiskt varit inne i självaste huset och spenderat mycket tid på utegården man har spanat in på tvn. haha! Jag som nog är det största BB-freaket genom tiderna fick äntligen vara med och UPPTRÄDA på finalen. Riktigt najs!
Uppträdandet med Sean gick skitbra, det såg riktigt fint ut på tvn tycker jag! Grymt roligt var det, helt underbart!

Efter en grym dag var det dags att åka till efterfesten tillsammans med Alex, Jonas, Sean och Jonas flickvän. Senare kom även Fanny, Amir och Karro också så det blev riktigt grymt! Självaste festen i sig tycker jag inte var så mycket att skryta om faktiskt. Bara själva tanken över att de lägger efterfesten på lobby känns ju lite sådär och de hade ingen riktig koll tycker jag… Tråkigt men vi hade det roligt iaf!

Idag vaknade jag av pussar från Alex, han skulle iväg på rep och jag fortsatte att sova lite. Sen var det bara upp ur sängen och till solariet, mycket svettigt! Därefter hem, duscha och iväg för aatt fixa fransarna! Härligt att ha dem nya och fräscha igen, woho!

Imorgon blir det en kort och oklar dag. Fix inför studenten på Torsdag iaf, yäy!
Kärlek!

One Response to “LÅNGA DAGAR”

  1. Anne säger: Svara

    Ni var så jäkla bra igår!!

Leave a Reply

TOP