GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Kom o dansa för mig!

/ tisdag, 18 januari 2011 / Publicerad iBlogg

Hej hej!

Tänkte lägga upp lite klipp från mina klasser så ni kan få ett hum om min stil om ni skulle vara intresseade av att dansa för mig.

Mina klasser går ut på att trivas, ha kul, o dansa dansa dansa!!! för mig är det väldigt viktigt att jag känner att eleverna känner sig bekväma o vågar fråga frågor el bara vara där. Är dom inte det så ser ja alltid till att lätta upp på stämningen genom att dra ett dåligt skämt.. hehehe 😛

På mina klasser kör ja mest street jazz. Jag har döpt min kurs till street fusion för att jag anser inte att min stil håller sig inom en stil utan det är väldigt inspererande av allt jag har lärt mig under alla dessa år. Så därför vill ja ha fria händer o köra vad jag vill hur jag vill =)

Så vill dansa o ha kul o lära er massa nytt är ni mer än välkomna på mina klasser på the voice streetdanceschool på söndagar 14.30 och 15.30

hoppas vi ses där! kram =)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mTffpSjwlWE[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YeBxQlEn6aQ[/youtube]

2 Responses to “Kom o dansa för mig!”

  1. Marlene säger: Svara

    Är det bara att droppa in?? Låter superkul 🙂

  2. Suzy Asovic säger: Svara

    JAAA… kom bara marlene, du kan ta drop in klasser.. du e så välkomen! =)

Leave a Reply

TOP