GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

KLUMP I MAGEN

/ torsdag, 28 april 2011 / Publicerad iBlogg

Hej alla fina! Jag är riktigt dålig på att uppdatera men tyvärr tror jag att de kanske blir så ett tag framöver för jag är så otroligt stressad nu. Det gäller att prioritera och det är inte så lätt när allt känns lika viktigt. Jag har 8 uppsatser och en prov som ska göras i skolan samtidigt som jag har stressat sönder för att bli klar med studentfilmen som ska visas imorgon. Jag har minst sagt en klump i magen över allt just nu samtidigt som jag är så lycklig att skolan börjar närma sig sitt slut och alla roliga saker händer nu! Sjuk är jag också sp jag kan inte ta några extra klasser i dansen, dock dansade jag i tisdags vilket resulterade att jag känner mig ännu sämre nu. men nog om tråkigheter!

Filmen är som sagt klar och det är mösspåtagning imorgon. Det ska bli sjukt kul! Efteråt ska min klass och hela min skola till snaps (som alla andra skolor också ska) TRÅNGT! haha men det är inte mer än rätt:D Igår var jag även på möte om våran skiva som är på tisdag. Efteråt blev det planering för bordsplacering, uppdrag, lekar och massa skoj!

Nu hinner jag inte sitta och blogga längre. Jag ska försöka uppdatera mera men jag har inte mycket tid tyvärr. Jag ska försöka att slänga in något imorgon efter min underbara dag!

Jag kanske slänger upp lite bilder från lovet också strax!

Kärlek till er!<3

Leave a Reply

TOP