GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MAAARIKAS

/ söndag, 01 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Hej hej alla fina människor! Hoppas ni alla mår bra idag trots att det var valborg igår! Jag hade en riktigt trevlig kväll igår, trots trötthet! Det blev som sagt firande på Magenta igår, alla mina underbara och andra trevliga människor träffade man.. Det blev tidig hemgång till Alex igår, skönt att inte vara hemma klockan 08:00 på morgonen iaf! 
Det blev tidig uppgång idag för att Alex skulle ha klass på The voice, men som rubriken säger är Jonas förvirrad (men vi älskar dig ändå Jonas!). Men så nu sitter jag och Alex på marikas och chillar, väntar in klass för ikväll då vi har honom hela kvällen och sedan ska vi filma för ett gig vi gör på CLUB-play på lördag. Det blir intressant att se vad som ska filmas och det blir nog säkert jättebra!
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ska försöka få med mig alex och äta nu. Sen blir det dans dans dans och sen blir det skynda hem och skriva på projektrapporten som ska in ikväll (äntligen är skiten över)!

All kärlek till er!

2 Responses to “MAAARIKAS”

  1. Helena säger: Svara

    jonas är världens bästa. Har haft honom som lärare i 3 terminer =) Men jag håller med om att han är förvirrad!!!!! Men han är söt ändå. Vad var det som hände på skolan. Fatta inte!!!! Lov eller =)

  2. Caroline Bjurgard säger: Svara

    HAH jonas är underbar! Han är finaste människan som alltid ställer upp och han har mycket i huvudet den mannen 🙂 Haha aa exakt, lov 😉

Leave a Reply

TOP