GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

JÄVLA COMVIQ!!

/ måndag, 27 september 2010 / Publicerad iBlogg

Hej

Asså jag säger ba BAAAAJJSSSS  på comviq ialla fall mitt abonemang. fyyyyyyyy fan va d suger. ja får typ 800-1000kr i räkning varje fan månad… inte ok!!! o varför??? har hört att man aldrig ska byta sitt abonemang till ett ”billigare” genom telefon när dom ringer dig. men sååå klart gjorde jag det och nu får ja skylla mig själv. ja har 9 månader kvar på mitt abonemang men vet ni vad… ja säger en sak,  HEJ DÅÅÅÅ COMVIQ  o helllooooooo IPHONE!! nu byter jag abonemang o tel.

Ja kan äga en iphone för 299, 499 el 599kr i månaden då jag kan messa, mmsa, ringa, sufta på internet, ha massa musik, filmer o använda mobben som moblilt bredband till min data för bara 599 i månaden om inte mindre, beror på vad ja väljer.

Så jävla less på mina comviq räkningar. Så imon säger ja upp mitt comviq abonemang o drar till stan o skaffar mig en as het IPHONE!

8 Responses to “JÄVLA COMVIQ!!”

 1. Tele2 säger: Svara

  Hej,

  Det är tråkigt att läsa att du inte är nöjd med ditt abonnemang och jag beklagar om du blev rekommenderad ett abonnemang som inte passar dig.

  Om du vill får du gärna maila mig ditt namn och telefonnummer så kan jag kontrollera om det finns något abonnemang/tilläggstjänst som skulle kunna få ner dina mobilfakturor.

  Med vänliga hälsningar

  Ida Jönsson, Tele2.

 2. Suzy Asovic säger: Svara

  Hej Ida Jönsson!
  Tack för er omtanke el vad jag ska säga… har aldrig varit med om att tele2 el nån som jobbar på tele2 skriver på min blogg o visar att ni ”bryr er”.
  När jag ringer till er så går det inte att göra något åt för jag har 10 månader kvar på mitt abonemang vilket innebär att jag inte kan byta till ett annat erbjudande inom comviq. Det är vad dom har sagt ialla fall… menar inte alls att var otrevlig men nej tack jag har redan fixat mig en iphone o hoppas att detta ska få mig att känna att jag får mer valuta för pengarna.

  Helt sjukt att betala 1000kr för BARA samtal o det ska vara ”billigt” o det ”bästa erbjudander ni har” jag tjänar mer på att ha en iphone som ger mig allt aaallt obegränsat + trådlöst bredband som jag kan koppla til datorn vilket jag behöver för bara 699 i månaden. Du hör ju själv… 1000kr för bara samtal el 699kr o använd hur mykt du vill, när du vill o vart du vill.

  Om ni kan toppa det här så kommer jag mer än gärna tillbaka till er..det är bara att höra av er!
  åter igen, tack för er omtanke.
  mvh suzi

 3. Elin säger: Svara

  wow…stort av Tele2 att jaga sina kunder via bloggar. Det är fan respekt.

 4. O.G.B säger: Svara

  Ogillar alla telefonabonnemang.

 5. Jamal säger: Svara

  Bra gjort av Comviq, mindre bra att de inte kunde toppa erbjudandet 😛

 6. Tele2 säger: Svara

  Hej Suzi,

  När du har bindningstid på ditt abonnemang kan du inte byta till en abonnemangsform med en lägre fast månadskostnad än den du skrivit avtal för. Du kan dock byta till en dyrare månadskostnad, förutsatt att det erbjudandet inte kräver ytterligare bindningstid.

  Vi kan erbjuda iPhone 4 tillsammans med abonnemanget Maxi Surf, månadskostnaden är 689:- och då ingår 3000 fria minuter och 3000 fria SMS till alla svenska nät. Även 10GB datatrafik ingår.

  Med vänliga hälsningar

  Ida Jönsson, Tele2.

 7. jamal säger: Svara

  Suzy: Jag vill ha ett billigare abonnemang
  Comviq: Du kan få ett dyrare
  …tele2, Jag tror ni missförstod

Leave a Reply

TOP