GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

JAG VILL HA SOMMAR

/ torsdag, 23 februari 2012 / Publicerad iBlogg

Är det inte underbart att våren är påväg? Jo, åh jag älskar det! Det är varmt och skönt ute och man kan äntligen ha skinnjackan (dock med tusen tjocktröjor under). Men det är ju fantastiskt! 

Igår var det en härlig dag, massa energi fick jag tillsammans med Lydia. Sedan sov jag hemma hos min älskling, underbart! Älskar att somna på hans bröst, han tycker dock inte det är lika kul tror jag.

Nu ska jag snart åka upp till jobbet, ska jag vara ärlig hade jag helst spenderat ännu mer dagar åt att vara ledig. Jag är av någon anledning trött i kroppen hela tiden och jobbet sliter verkligen ut mig! Helst skulle jag vilja hinna till dansen ikväll men det gör jag icke på grund av stängning som vanligt. Detta gör mig  lite ledsen och jag hoppas verkligen att min nästkommande schema ser ljusare ut för dansen!

Ikväll skulle jag vilja färga mitt hår, så hoppas mamma vill det också! Kanske blir det en liten sväng in på solariet efter stängningen!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP