GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

JAG HAR ETT LIV.. NÄSTAN!

/ söndag, 18 december 2011 / Publicerad iBlogg

Jag har fått tillbaka mitt liv på helgerna. Efter tre månader egentligen fyra månader om man räknar med våra rep har jag spenderat tillsammans med Lena Philipsson på cirkus, varje helg!! Det har varit ett helvete att få  allting att passa perfekt, jobb – åka dit – dansa – hem.. Ja det har inte varit lätt och det har varit slitet, inte konstigt att man har varit trött, vi har dansat varenda dag (med vanliga klasser) sen helgerna kört Lena PH, alltså inte en dag ledigt.. Nu förtjänar man jullov!
Hursom helst. Igår var sista showen, herregud vad taggade alla var, det var en riktigt rolig sista gång och man får en positiv bild att komma ihåg av denna tid efter igår. Detta har varit någonting man sällan glömmer!

Nu ska jag iallafall åka till jobbet, en lång dag väntar med en stängning med en extra timme som vi har lagt till eftersom det snart är jul! Sedan åker jag och sover hemma hos min pojke, åh jag saknar honom!

Kärlek till er!

Tack för denna tid, älskade docka!

Leave a Reply

TOP