GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

JAG ÄR TILLBAKA

/ torsdag, 04 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Gud så konstigt detta känns! Det var verkligen väldigt länge sedan jag bloggade som ni säkert har märkt!:) Dessa dagar som jag har varit borta har varit grymma, jag har haft det så jävla bra och njutit av varje sekund.

Först och främst har vi Magaluf. Herregud vilken resa! Jag, Jonas, Sean, Andreas och Sandra var det som åkte till en annan destination än Sverige och gigade, det var grymt. Otroligt mycket fest, skratt, dans, sång och glädje! Rösten min fanns inte kvar när jag kom hem, men det var det verkligen värt! Detta var en resa på 4 dagar som verkligen var i världsklass!

Direkt efter Magaluf hann jag vara hemma över natten och sedan bar det av till Uddevalla och Helsingborg tillsammans med Fanny, Sean och Andreas. Grymma dagar och helsingborgsfestivalen var så jävla bra!:)
Dagen efter en härligt efterfest och en efter efter fest på hotellet så åkte de andra hem medans jag stannade kvar i helsingborg med alex. Han var ju där samtidigt och dansade med Eric, så vi passade på att spendera hans lediga dagar i Helsingborg. Vilket var underbart, vi hade det så himla mysigt:)

I helsingborg njöt vi av varje sekund tillsammans i och med att vi inte ses lika ofta längre nu när turnén har full fart. Sen så umgicks vi med Molly och Eric, riktigt trevligt och en kväll var vi verkligen ute på landet. Hemma hos Eric var det nämligen stor fest, med pool, coverband och grejer. Vi fyra var nästan de enda unga människorna, så det var en riktig vuxenfest, haha så roligt!:)

Just nu mår jag lite halvdåligt. Börjar bli sjuk, inte roligt. Snart ska jag åka iväg och fixa mina ögonfransar och sen blir det mys hemma i min ensamhet:) Imorgon är det jobb på älskade espresso house som gäller, läskigt för första gången ska jag arbeta själv och även STÄNGA själv, det är en grym jävla utmaning! Sedan står jag inför ett jobbigt val också, har blivit erbjuden en plats på sommarkrysset på Lördag och dansa bakom någon artist, men detta betyder väldigt mycket stress. Så det blir verkligen någonting att fundera ännu mer över,  gaah jag orkar inte! Jag vill ju både jobba och dansa!

Leave a Reply

TOP