GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

IBLAND FÖRSTÅR MAN BARA INTE..

/ fredag, 27 januari 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Själv är det väl helt okej, efter en omtumlande kväll med massor av saker som jag faktiskt inte förstår mig på men som jag blir irriterad över så funkar denna kväll!
Sitter och helt enkelt väntar ut tiden just nu innan jag ska röra mig in mot sthlms nattliv. Hade önskat att humöret var på bättre nivå och att jag fick spendera kvällen med mina älskade homies (och ni vet vilka ni är!). Just nu är jag verkligen inte taggad alls, så största önskan är väl att möta min älskling och älskade jobb kollegan Kakan ute på krogen. Då skulle jag bli väldigt glad!

Ja människor.. vafan ska man göra åt saken egentligen? Ibland prioriterar folk helt fel helt enkelt!
All kärlek! Hoppas ni har det bra iallafall!

Leave a Reply

TOP