GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

I was in London dancing for madonna! =)

/ söndag, 13 juni 2010 / Publicerad iBlogg

 

Hej alla!

Nu har jag ÄNTLIGEN satt igång med min blogg och jag vill börja med att berätta att för ca 3 veckor sedan fick jag ett samtal från min vän Norman (killen med röda jackan) som även är madonnas dansar/assistent då han frågade mig om jag ville komma till London på Madonnas thank you party för att göra ett litet uppträdnade el showcase på hennes fest. Jag o mina systrar Adena o Sabina skulle göra ett showcase nr men tyvärr var det för kort om tid så det blev freestyle istället.

När vi kom in på cluben var jag gaaalet nervös o fattade inte att jag faktiskt var där och skulle få dansa för henne. Att Madonna och resten av hela cluben ska titta på mig när jag dansar/freestylar ensam på dansgolvet för henne. Jah, lite panik/chock fick jag när jag såg henne komma in i rummet o hela cluben omvandlades till världens största strobe lampa från alla blixtrar av alla kameror. Det roliga med det var att alla vakter skrek NO PICTURES NO PICTURES… det gick inte så bra hahaha!

Jag tog mig igenom min största skräck o spärr vilket är freestyle, hoppade in i ringen el rättade sagt, syrran drog in mig i ringen o där stod jag… nu gäller det tänkte jag! Jag kännde mig sååå lycklig att efter alla dessa år med hård träning på balettskola, alla klasser man tagit och alla timmar man lagt ner på sin dans dessa 12 år så stod jag suzi asovic framför madonna ensam på ett dansgolv där hon såg mig mig dansa, bara mig! då kännde jag att fan på nått sätt har jag nått ett av alla mina mål och att INGENTING i livet är omöjligt.

En underbar vän sa till mig att (dina drömmar är kartan till din egna verklighet-följ dem!)

och jag säger detsamma till er. Det är inte omöjligt om du tror på dig själv och allt du vill möta o uppleva här i livet. föjl bara din egna karta! 😉

This is the club where we were dancing for madonna. Madonna is the one from the back whit the black hat.

Norman(madonnas dancer) me and hmm dont remember his name haha. he was also invited to do a showcase.

Me, Nicole and my sis Adena.

Nicole is Madonnas personal trainer. shes also un amazing dancer and person. We had a craazzy fun night together. =)

Big Ben, London <3

it was my first time in london and i llloooovveee it!!!!!

5 Responses to “I was in London dancing for madonna! =)”

 1. Elin säger: Svara

  åååå va kul att du börjar bogga nu. Jag har verkligen sett fram emot det.

  Kram Elin

 2. Laura säger: Svara

  Du e så grym Suzi, slutar aldrig att imponera mig.
  Kram

 3. Fan va gött att du kommit igång med skrivandet nu Suzi =)

  kram Jonas

 4. Kevin säger: Svara

  Fantastiskt Suzi! Vilken upplevelse! Kul att du bloggar om det också så att man får lite – eller mycket!!! – inspiration!

 5. Issa säger: Svara

  Fyfaaaaaaaaaan vad du är grym! Fett med Kärlek!!!

Leave a Reply

TOP