GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

I LOOOOVEEE SUSHI!!!!!

/ torsdag, 23 september 2010 / Publicerad iBlogg

Jag är ju en sååååånnn sushi älskare att jag faktist kan äta det varje dag! MEN MEN!!! IIIINNTEE på vilket ställe somhelst. Det är 3 ställen som jag verkligen tycker det är gott o smakar så som sushi ska smaka.

Många tror att sushi smakar samma på alla ställen men nej nej… då MÅSTE  ni bara prova att äta på BAUER (söder, slussen)  BRUNOGALLERIAN (söder, slussen) el på mitt favorit ställe nr 1 som ligger på MEDBORGARPLATSEN bervid götakällaren. hehe… jag vet inte vad den heter men den e juuu baaara såååå gooooooooooood!!!! ett pytte litet ställe med bara 5 små platser. dom heter nåt med A. typ akki eller nått tror ja heheh 😛 aja, men ialla fall… på bilden nedan så är detta en sushi från BAUER. det är dom sjukaste rullarna jag ätit… stöööörrrttt goooooott!!  äter ni på nått av dessa ställen så kommer ni gatanterat känna skillnad på bra sushi o dålig sushi. Gå dit o njut!

nee… nu måste jag bara ha sushi… blev gaaalet sugen! ciao 😉

Leave a Reply

TOP