GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

I DID IT!

/ måndag, 23 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Yes! Jag klarade matte provet 😀 woopwoop (var tvungen säga så om du ser de här niklas) jag är så lättad! jag var faktiskt nära VG, fatta CHECKA! haha jag fick G i slutbetyg och jag är faktiskt nöjd, mitt ända G men i matte C så känns det riktigt bra, bra jobbat Sandra 🙂 Jag har även skrivit slutprovet i internationell ekonomi idag, sköööönt. Imorgon får jag reda på hur det gick också. Annars har jag bara varit hemma och pluggat det sista idag i hela mitt liv.. eller aa på min gymnasietid iaf! De är affärsjuridik prov imorgon som gäller och även ett oförberett prov i filosofi, sen är de klart. Bara sådär.. FATTA, helt sjukt ju. Det känns jätte konstigt men de ska bli så galet skönt med lite frihet. Nu ska jag plugga lite till men sen får de gå så som de går.

Imorgon kommer jag vara otroligt lycklig över att allt plugg är över. Det vill jag fira på något sätt höhö.

Plugg nu! Puss på er <3

Leave a Reply

TOP