GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HYSTERISKT

/ lördag, 21 januari 2012 / Publicerad iBlogg

Längesedan igen! Ska sluta säga det numera!
Fredag idag och klockan är 01:00, jag ligger hemma i sängen. Borde egentligen sova eftersom anledningen till att jag är hemma är att jag ska upp och jobba imorgon och då bör jag vara pigg!

Hursom helst så hoppas jag att allt är bra med er! Med mig är det bra men det skulle faktiskt kunna vara bättre. Jag saknar dansen men min kropp är inte riktigt med mig, så just nu käkar jag pencilin, vilket jag fick en allergisk reaktion av men nu är det bra iallafall!
Har haft tre lediga dagar denna vecka, men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Istället för att njuta av tiden har jag spenderat den hos läkare, men det är väl bra det också eller något. Får se allt från den ljusa sidan.

Snart börjar dansen igen, har lite uppstarts vecka på HoS just nu. Men i och med att jobb och sjukdom så blir det lite man missar. Men trots sjukdom drog jag på biancas klass i onsdags, oh herregud vilken underbar dans, i love! Men terminen drar igång v5 och jag kan inte annat än längta, underbart!

När jag ligger här och skriver på min plutt data så slår det mig att jag inte lagt ut bilder från nyår än, skäms på mig! Och mest förlåt till dig Maxi som tjatat på mig. Jag ska!! 🙂

Nu skall jag sova. Har lite ont i kinderna ikväll efter jag har skrattat på jävla mycket tillsammans med min bror som var på besök, underbart! Kärlek!

Puss på er!

Leave a Reply

TOP