GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

How you do´in???

/ tisdag, 08 juni 2010 / Publicerad iBlogg

Hej hej bloggish, vad händish?? Jag… veckans bloggare…hahaha. Det känns lit kostigt, jag trodde inte att jag skulle blogga ens för ca en månad sedan. Men! Det känns bra att dela med sig av sina erfanheter och kunskaper inom dans livet och snart inom streetwear stilen. Det nämligen så att jag har alltid varit intresserad av mode. Det säger ju alla, men jag menar typ att jag ville bli mode designer när jag gick ut gymnasiet. Gick syslöjd istället för trä slöjd, syde egna skate kläder och dans kläder:)Det visste ni inte va? Jag kommer att blogga om nyheter för de olika säsongen,tips och kläd combo vid olika tillfällen, hur man hittar sin style också. Visst låter det roligt och intressant?? Jag har redan gett er lite tips om det nya ULACE!!!! Sko snöret du inte behöver knyta, och de olika combos och färger som man kan leka med till olika skor. Tro mej, det kommer att bli stort inom street världen. Stay turned..för more säger jag bara. Va inte rädd att fråga ngt  eller ge tips själv om vad som helst.

ONE LOVE!!!

2 Responses to “How you do´in???”

 1. David säger: Svara

  Isse du är grym! Nästa termin kommer bli ännu grymmare med dig, och innan dess så är det ju summer camp 😉

  • Ismail Omari säger: Svara

   Thanks man!! Det vet du, och jag tror också att det kommer att bli grymmare och yes vi ses och funkar hårt på summercamp.
   😉

Leave a Reply

TOP