GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HOS ÄLSKLING

/ tisdag, 21 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Igår var det full rulle på jobbet, många kalas och massa kunder. Rekord var det verkligen! Det var ett under att jag kunde gå vid klockan 15, men gud så skönt det var! När jag kom hem från jobbet blev det inte direkt lugnare, utan mamma och pappa hade gäster, trevliga människor men jag var otroligt trött och hade så ont i kroppen!
Trots att jag gick och la mig tidigt igår så försov jag mig till campet idag, haha! Komiskt det där… Så jag missade massa bra klasser, riktigt surt. Men jag drog in till dansen så fort jag kunde och efter mycket om och men blev det en house klass idag för min del. Riktigt najs var det faktiskt, skönt att dansa lite house igen!:)

Nu sitter jag hemma hos pojken i mitt liv och ska snart duscha så fort han är klar! Imorgon blir det tidigt upp för att åka in till the voice, alex håller klasser och jag ska röra på fettet!
Hoppas jag ser några av er imorgon!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP