GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Hey yall..

/ torsdag, 07 oktober 2010 / Publicerad iBlogg

Back on the blogg.

Ganska roligt..att man börjar med att ursäkta sig för att man inte har bloggat på ett tag. Men nu gör jag det ändå 😉 Måste erkänna att jag inte har lust att skriva jämt och det skall väl inte kännas ansträngt att göra det. Det känns bara som att det ingen som bryr sig ändå. Fast det då det borde blir det lättare att blogga , hahaha. Jag reser ganska mycket nämligen, typ en tre fyra gånger i månaden, jag har gjort det i många år och det känns som att det inte intressant att berätta om allt vad det innebär och vad man få uppleva men sanningen är att det många som inte få uppleva hälften av vad jag har upplevt under hela sina liv och då kan det vara intressant att läsa om ett turné liv eller hur det kommer sig att jag håller på med dans och dess dåliga löner osv. Men det är friheten att kunna bestämma själv vad som passar en och vad man trivs med och att få göra det jag hade som hobby när jag va liten som ett jobb. Det är en speciell känsla det. I fortsättningen så ska jag ska göra mitt bästa med att informera om de olika dans stilerna, historia, streetmodet/stilen, resor mm när jag bloggar, för då blir det roligare för mej att blogga antar jag.Stay tuned for more soon… One Love!!

2 Responses to “Hey yall..”

 1. Magnus säger: Svara

  Blogga om den nya 30+ klassen!

 2. Henrietta säger: Svara

  Hej! Ville bara säga att jag tycker det är grymt bra att ni bloggar! Sjukt roligt att läsa.
  Jag och två tjej kompisar till mig var och besökte er för drygt två år sen och dansade två kurser över en dag bara men vi pratar fortfarande om det!
  Två av oss har nu startat ett projekt i skolan som är en dansskola för barn mellan 12-16 år. Vi dansar streetdance med de en gång i veckan och vi har även själva en grupp. Om du har tid någon gång så får du gärna check out our blogg : http:streetdance skolan: //streetzone.blogg.se/ , vår egna dansgrupp: http://crewrhythm.blogg.se/

  Jag tänkte bara fråga dig om hur gammal man får vara som max för att kunna ta danskurser? Med tanke på att vi inte bor i Stockholm så har vi inte så mycket möjlighet att dansa hos er även fast det skulle vara det ultimata för oss! Framöver tänkte vi flytta till Stockholm och det är av den anledningen jag undrar :).

  Tacksam för svar!

  Do what you guys do, you inspire people!

Leave a Reply

TOP