GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HEMMA KVÄLL

/ fredag, 05 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Idag vart det en lång dag på jobbet! Som jag tidigare hade skrivit skulle jag direkt åka iväg på rep inför sommarkrysset, men så blev det inte utan det tog för lång tid på jobbet och jag kände att jag prioriterade mitt nya jobb och göra bra ifrån mig där. Det är nog första gången jag valde bort dansen, men ibland måste det göras också. Så det var bara att åka hem efter jobbet, slutade klocakn 20:00 istället för 19:00 så är lagom trött nu efter massa städning och kaffe fixande. En riktigt rolig dag iallafall, jag gillar verkligen att jobba på espresso house:)

Nu sitter jag framför tvn och tar det lugnt. Helt sjukt hur tyst det är här hemma, inte läskigt tyst utan bara skönt!:)
Saknar mitt hjärta gör jag också. Och det känns som det kommer ta år innan jag ser honom igen, men det är bara att stå ut!

Imorgon väntas det fixning på dagen, är sjuk så ska ta det lugnt också!  Sova ut som vanligt sen ska jag försöka göra någon nytta innan det är dags för utgång på kvällen!

Jag hoppas att ingen av er har glömt bort summercamp nästa vecka! Vi ses där alla människor, jag ska försöka dansa sönder mig.
Till er som inte har gjort audition, så är det dags på måndag den 8/8 och slutaudition är sedan den 10/8. Så om ni vill söka till någon av the voice grymma grupper, så kom igen det är bara att söka! Nästa år kommer det finnas tre olika grupper på THE VOICE STREETDANCE SCHOOL. Det kommer finnas Ultimated, The voice training team och sedan The voice streetdance TEAM!  
Är övertygad om att nästa vecka kommer bli jättebra, så kom igen om ni inte anmält er!

Kärlek till er! 

2 Responses to “HEMMA KVÄLL”

  1. Emelie säger: Svara

    Hur tar man sig dit från T-Centralen då? Jag har aldrig varit där men vill så gärna börja dansa i skolan!

  2. Carro säger: Svara

    Emelie! Det ligger på Östermalm så antingen går du från T-centralen mot Stureplan, eller så tar du tunnelbanan (röda linjen) och går av vid östermalmstorg:)

Leave a Reply

TOP