GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HEMMA KVÄLL

/ fredag, 10 augusti 2012 / Publicerad iBlogg

Dags att sova snart, upp tidigt och jobba imorgon på glitter. Jag längtar, det är roligt att jobba! Iallafall där det vill säga.

Hursom helst igår var jag ledig. Oj vad ledig jag var och gud vad skönt det var! Dock var det ju inget tillfälle attt vila kroppen på utan jag var på dansklasserna som alex hade.
Dock så knäckte det mig ärligt talat helt. Herregud vad mycket jag har tappat, vet inte om det är så att jag dansat för mycket Jazz/balett senaste tiden eller om det är över sommaren bara. Jag  tror det kan vara en blandning, det var himla jobbigt iallafall. Jag mådde riktigt dåligt av att koreografierna inte satte sig i min kropp på samma sätt som de alltid gjorde förut, men jag får helt enkelt vända det till något positivt och kämpa på istället. Ändå fast det känns som jag är otroligt värdelös just nu och det känns som att jag inte kan dansa och är en nybörjare helt enkelt.
Men hursom helst nu börjar terminen snart, tack gode gud! Gamla Carro kanske kommer tillbaka!

Det blev ju en utgång i Onsdags också förresten, kanske skulle skrivit det innan men hursom helst. Först blev det SNAPS och därefter F12 där man mötte massor av fina männsikor! Mycket dansare och coolingar på plats, men en riktigt härlig stämning och det var ju event med falling whistels, så alla whistelblowers var där!

Idag var det iallafall jobb på EH som gällde och idag tog jag ett samtal med min högsta chef i distriktet och sade upp mina timmar på EH. Det var på tiden och jag hade ett  mycket givande samtal med honom så det känns väldigt bra faktiskt och han är otroligt förstående. Men det känns väldigt skönt, hela augusti ut sen är jag klar där!

Nu är det dags att krama kudden!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP