GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HEMMA IGEN

/ lördag, 18 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Nu är jag hemma igen mina kära!
Igår var det som sagt i Göteborg jag spenderade min dag. Det var en lång bilresa men mycket trevlig tillsammans med familjen Jafarzadeh, efter många timmar kom vi fram till Liseberg och fick träffa allas våran Alex. Sedan var det bara att spendera några timmar i parken innan det var dags att titta på en GRYM show.
Mycket jävla folk var det, det var länge sedan man trängdes på detta sätt. Men jag och Alex syster försökte trycka oss fram så nära vi kunde. Dock såg man inte allt för de jävla ungarna som satt på föräldrarnas axlar och man sitter ju inte inne med världens längd liksom. Men vi såg iallafall snygga Alex. Herregud vilken bra show det var, det var så jävla snyggt och bra så! Alex lös på scenen och det var underbart att se honom där uppe!! Kul att han också mitt i folkmassan faktiskt ser oss också! kunde inte bli bättre!

Efter showen var det efterfest som gällde. En riktigt rolig kväll tillsammans med roliga människor på en väldigt najs klubb i Göteborg, en trevlig vip-avdelning med dricka till oss. Haha det kan ju inte bli bättre!! Kvällen avslutades med att jag, Alex och Edo satt och vräkte i oss donken, haha gott det! Herregud vad jag skrattar åt allt roligt som det snackades om igår, en rolig kväll attt minnas!

Idag var det tidig uppgång för att Alex skulle vidare till Danmark. Så jag blev hämtad av familjen så åkte vi till deras kompisar där de hade spenderat natten och jag fick fortsätta att sova där, mycket skönt! En lång bilresa hem idag också som  jag nästan endast bara sov under!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen  blir det sömn och imorgon jobbar jag mellan 09-15. Inte så farligt men skulle gärna sova ut lite.. kvällen kanske spenderas med bio med storebror, jaaa! Ikväll har jag bara suttit och tittat tv, deppat lite också. Det är inte konstigt det…
Kärlek!

Leave a Reply

TOP