GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Hem och vända, nu rep.

/ måndag, 07 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Halloj! Ska skriva lite snabbt för snart måste jag åka igen. Hade velat lägga in nån bild från helgen men de hinner jag inte :/

Helgen blev i alla fall sjukt lyckad! När vi hade kommit till Helsingborg blev det en mysig middag på Harrys. Sedan lite chill på hotellrummet innan vi mötte upp Sean och Andreas vänner för lite vin. Vi träffade några trevliga tjejer och hade för i deras frisörsalong också, lite speciellt! Sedan blev det utgång och vi hade sjukt kul.

Dageden efter gigade vi i en bilhall. Riktigt bra gig var det faktiskt! Sedan tillbaka till Stockholm igen. Var hemma vid tio tiden så det var bara att decka direkt.

Idag var det jobb som vanligt. Veckan hade kunnat börja bättre för min del.. fick tråkiga nyheter när jag kom hem så nu är jag sjukt orolig. Hatar när något händer mina nära men jag håller tummarna.

Nu måste jag röra mig hemifrån. Rep 21-23 inför sommargigen med Sean. Lär vara skapligt trött imorgon.

Hoppas eran vecka började bättre än min. Kärlek.

4 Responses to “Hem och vända, nu rep.”

 1. Mea säger: Svara

  Dansade du bakom Sean Banan till Sean den förste banan i nyhetsmorgon för ett tag sen? =) Tyckte det liknade dig! Hoppas verkligen inte det är något allvarligt som hänt och att du får en bättre dag imorgon!! <3<3

 2. Sandra säger: Svara

  Ja det stämmer, det var jag 🙂
  Ja nu är allt bättre, haft en bättre dag än igår! 🙂

 3. Linnea säger: Svara

  Kul att läsa din blogg igen. Var ju tusen år sen du skrev något ju =)

 4. Sandra säger: Svara

  Roligt att du tycker om bloggen! Har väldigt mycket att göra hela tiden men slänger in ett inlägg så fort jag hinner 🙂

Leave a Reply

TOP