GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HELGEN

/ söndag, 28 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Heej alla fina! Den här helgen har jag inte uppdetarat alls för att jag har haft massa annat för mig. Jag kan ju försöka börja berätta från fredagen lite kort. Jag spenderade hela fredagen med att dela ut CV sedan vandrade jag till pojkvännens jobb och väntade på honom så vi kunde ha sällskap tillsammans hem. Vi gick sedan ut och åt på restaurang och tittade på bio. En riktigt mysig kväll och det va länge sen vi kunde umgås på en helg så det var underbart:)

På lördagen hade jag egentligen massa planer men efter lite saker som hände så blev det iställer gig i Södertälje med Antonia och Sean. Det gick jättebra! Efteråt åkte jag hem och sedan vidare hem till Carro för att dricka lite vin och förbereda för en utekväll. Vi åkte sedan till Wokhouse och mötte upp Amanda, Lottie och Lisa. Kvällen slutade sedan på Amba och jag och Carro stötte på massa konstiga folk, riktigt kul var det dock! 😀 Sov hos Carro gjorde jag också och idag var det upp hyffsat tidigt för att giga igen. Den här gången var det på Nickelodeon tillsammans med Carro, Isa och Sean. Det var ett riktigt härligt gig med massa sol och mycket publik, riktigt kul!

Nu är jag hemma och ska snart bege mig hem till Anton och sova där. Imorgon blir det jobb från 9-18 och sedan ska jag klippa mig, yesss 🙂 Så jag uppdaterar mer imorgon när jag kommer hem på kvällen!

Jag har varit riktigt dålig på att ta bilder :/ Kärlek till er <3

Vi såg det här coola ögat som någon hade ritat på plattan påvägen hem, wow! 

Vi träffade söta svampbob på Nickelodeon


Leave a Reply

TOP